Luonnonkivi kestää

Polarkiven sisustuskivet ovat aitoa luonnonkiveä suoraan luonnosta – mallistossamme on niin liuskekiveä Himalajalta kuin marmoria Italiasta. Toisin kuin monet markkinoilla olevat teollisesti valmistetut verhoilukivet, kivemme eivät sisällä mitään kemikaaleja tai liimoja, mikä tekee niistä turvallisia käyttää kodin kaikkiin sisä- ja ulkoverhouksiin. Luonnonkivi sietää hyvin kosteutta ja lämpötilanvaihteluita, joten se sopii loistavasti käytettäväksi esimerkiksi kodin kosteissa tiloissa, sokkeleissa tai kellareiden verhouksissa. Vain mielikuvitus on rajana.

Luonnonkivi on myös pitkäikäisyydeltään omaa luokkaansa verrattuna muihin verhoilumateriaaleihin. Kun haluat kotiisi pysyvyyttä ja arvokkaan tunnelman, luonnonkivi on oikea valinta. Se säilyttää arvonsa pitkälle tulevaisuuteen.

Luonnonkivet lumoavat yksityiskohdillaan

Luonnonkivien värimaailma on monipuolinen ja yhdistettävissä niin moderniin kuin klassiseen arkkitehtuuriin: värejä on saatavilla valkoisesta ja beigestä harmaaseen ja mustaan. Myös struktuurit vaihtelevat sileästä rosoiseen.

Kahta tismalleen samanlaista kiveä ei ole, vaan jokainen kivi on omanlaisensa yksilö, joissa eri kivilajien parhaat ominaisuudet tulevat eri tavoin esille. Luonnonkivestä toteutetuista yksityiskohdista löytää jokaisella katselukerralla jotain uutta.

Värisävyjä on mahdollista myös yhdistellä keskenään tai muihin materiaaleihin ja säilyttää silti harmoninen tunnelma.

Löydä oma suosikkikivesi mallistostamme!

Esimerkkejä kivien käyttökohteista galleriassamme!

Tarjouspyyntö ja tilaaminen

Tarjouspyyntö

Saatuamme pyyntösi, toimitamme tarjouksen Sinulle lähipäivien aikana.

Tilauslomake

Voit tehdä kivitilauksen täyttämällä lomakkeen tai soittamalla asiakaspalveluumme, puh. 0201-758 440.

Yhteystiedot

Polarkivi
Polar Design Oy
Sami Vahlfors
Suuripääntie 29, 34800 Virrat
0201 758 440

Verhoilukivet suoraan maahantuojalta, toimitus kotiovellesi 5-6 arkipäivän kuluessa.

Sisustuskivet ja verhoilukivet aidosta luonnonkivestä