Suosittu liuskekivi Himalaya Panther 35 x 100-200 mm on samaa kiviaineista muiden Himalaya Panther -sarjan kivien kanssa. Kivi on luonnollisen harmaa, joten se luo rauhallisen ja "pysyvyyden" tunnelman tilaan kuin tilaan. Himalaya Panther 35 x 100-200 mm kivien paksuus vaihtelee 15-35 mm:n välillä, joten seinän ilme muodostuu kolmiulotteiseksi.
Koko: 35 x 100-200 mm
Keskipaksuus: 15-35 mm
Himalaya Panther 35 x 100-200 mm
KATSO KOHDEKUVAT
Harmaat sileäpintaiset kivet ovat ilmeeltään mallistomme moderneimpia. Kivien pinta on sileä, mutta silti luonnollinen ja elävä. Liuskekivi Himalaya Panther soveltuu myös terassien ja portaiden pinnoitukseen, jos pintoihin tahdotaan rouheampaa luonnollista otetta.
Kappalemäärä/m2: 100
Keskipaksuus: 10-20 mm / Paino: 0,3kg/kpl, 30,7kg/m2
Himalaya Panther 200 x 50 mm
KATSO KOHDEKUVAT
Harmaat sileäpintaiset Himalaya Panther -liuskekivet ovat ilmeeltään mallistomme moderneimpia. Kivien pinta on sileä, mutta silti luonnollinen ja elävä. Kiveä on runsaasti esillä vuonna 2016 Seinäjoella järjestettävillä asuntomessuilla.
Keskipaksuus: 10-15 mm
Himalaya Panther 400 x 100 mm
KATSO KOHDEKUVAT
Harmaat sileäpintaiset kivet ovat ilmeeltään mallistomme moderneimpia. Kivien pinta on sileä, mutta silti luonnollinen ja elävä. Himalaya Panther -liuskekivi soveltuu myös erityisesti terassien lattioiden pinnoittamiseen. Säänkestävä luonnonkivi sopii hyvin ulos.
Keskipaksuus: 10-15 mm
Himalaya Panther 400 x 200 mm
KATSO KOHDEKUVAT
Himalaya Panther Floor & Wall on erityisesti lattioihin soveltuva liuskekivi. Luonnonkivi kestää hyvin kuumaa ja kosteaa, joten se soveltuu mainiosti myös sauna- ja pesutilojen lattioihin sekä ulos terasseille. Himalaya Panther Floor & Wall -kiven kiviaines on tummanharmaata, joten se on tyylikäs mitä erilaisimpien sisustustyylien kanssa. Kivet ovat valmiiksi verkkoon kiinnitetty, joten se helpottaa asentamista. Himalaya Panther Floor & Wall soveltuu lattioiden lisäksi myös seinien verhoiluun.
Kiviverkon koko: 0,5 m2
Keskipaksuus: 15-20 mm
Himalaya Panther Floor & Wall
KATSO KOHDEKUVAT
White Ice -kvartsikivessä luonto näyttäytyy parhaimmillaan. Vaalea kivi muodostaa elegantin ja tyylikkään kokonaisuuden tilaan kuin tilaan.
Keskipaksuus: 15-35 mm
White Ice 35 x 100-200 mm
KATSO KOHDEKUVAT
White Ice on kaunis vaalea kvartsikivi, jossa luonto näyttäytyy parhaimmillaan. Kiven pääväri on vaalea ja siinä on hienostuneita harmaan ja sinertävän sävyjä. Kokonaisuudesta syntyy elegantti ja tyylikäs.
Keskipaksuus: 12-18 mm
White Ice 200 x 50 mm
KATSO KOHDEKUVAT
White Ice on hienostunut kvartsikivi, jonka vaalea sävy luo tilaan kuin tilaan valoisan ja tyylikkään tunnelman.
Paino: 0,9kg/kpl, 45,8kg/m2
Kappalemäärä/m2: 50 / Keskipaksuus: 10-20 mm
White Ice 200 x 100 mm
KATSO KOHDEKUVAT
Beige on yksi tyylikkään sisustuksen elementeistä. Vaaleanruskeat Himalaya Sand -kvartsikivet hehkuvat lämpöä ja luovat rauhoittavan ilmapiirin. Beigessä kivessä on myös hieman valkoisen sävyjä, mikä tekee kokonaisuudesta ilmavan. Himalaya Sand sopii erinomaisesti yhteen vaaleiden puupintojen kanssa.
Keskipaksuus: 10-30 mm
Himalaya Sand 35 x 100-200 mm
KATSO KOHDEKUVAT
Beige Himalaya Sand on tyylikäs elementti sisustuksessa kuin sisustuksessa. Vaaleanruskeat kivet hehkuvat lämpöä ja luovat rauhoittavan ilmapiirin. Kivessä on myös hieman valkoisen sävyjä, mikä tekee kokonaisuudesta ilmavan. Himalaya Sand sopii erinomaisesti yhteen myös puupintojen kanssa.
Paino: 0,3kg/kpl, 28,3kg/2
Kappalemäärä/m2: 100 / Keskipaksuus: 10-18 mm
Himalaya Sand 200 x 50 mm
KATSO KOHDEKUVAT
Himalaya Sandin beige pääväri on tyylikäs elementti sisustuksessa. Vaaleanruskeat kivet hehkuvat lämpöä ja luovat rauhoittavan ilmapiirin. Beigessä kivessä on myös hieman valkoisen sävyjä, mikä tekee kokonaisuudesta ilmavan. Himalaya Sand sopii erityisen hyvin yhteen myös puupintojen kanssa.
Paino: 0,8kg/kpl, 40,5kg/m2
Kappalemäärä/m2: 50 / Keskipaksuus: 12-18 mm
Himalaya Sand 200 x 100 mm
KATSO KOHDEKUVAT
Tyylikkäät, kooltaan pienemmät ja vaakalinjaiset 35 x 100-200 mm kivet laajentavat Silver Black -kivien valikoimaamme. Kivet ovat tummanharmaata, lähes mustaa kiviainesta, jossa on lisäksi myös pieniä, kiiltoa antavia "kvartsihippuja". Silver Black 35 x 100-200 mm kivien paksuus vaihtelee 25-35 mm:n välillä, joten se antaa seinälle hieman kolmiulotteisen vaikutelman.
Koko: 35 x 100-200 mm
Keskipaksuus: 25-35 mm
Silver Black 35 x 100-200 mm
KATSO KOHDEKUVAT
Silver Black on yksi suosituimmista kivistämme. Silver Black -kvartsikivi on lähes musta, upean tyylikäs kivi. Kivessä on jonkin verran hopeisia hippuja, jotka antavat muuten mattapintaiselle kivelle raikkaan ilmeen. Silver Black sopii erityisen hyvin modernin sisustuksen täydentäjäksi.
Keskipaksuus: 10-15 mm
Silver Black 200 x 50 mm
KATSO KOHDEKUVAT
Musta kvartsikivi Silver Black on yksi suosituimmista kivistämme. Kivessä on jonkin verran hopeisia hippuja, jotka antavat muuten mattapintaiselle kivelle raikkaan ilmeen. Silver Black sopii erityisen hyvin modernin sisustuksen täydentäjäksi.
Paino: 0,9kg/kpl, 46,0kg/m2
Kappalemäärä/m2: 50  / Paksuus: 12-18 mm
Silver Black 200 x 100 mm
KATSO KOHDEKUVAT
White Valley on harmonisen tunnelman luova kvartsikivi. Kiven pääsävy on vaaleanharmaa, mutta kiviaineksesta löytyy myös tummempia ja vaaleampia kohtia. White Valley antaa neutraalin ja luonnollisen ilmeen tyyliltään hyvinkin erilaisiin tiloihin. White Valley on värisävyltään hyvin lähellä suomalaista vaaleaa graniittia.
Keskipaksuus: 25-35 mm
White Valley 35 x 100-200 mm
KATSO KOHDEKUVAT
White Valley on harmonisen tunnelman luova kvartsikivi, jonka pääsävy on rauhallinen vaaleanharmaa. Kiviaineksesta löytyy myös tummempia ja vaaleampia kohtia. White Valley antaa neutraalin ja luonnollisen ilmeen tyyliltään hyvinkin erilaisiin tiloihin. White Valley on värisävyltään hyvin lähellä suomalaista vaaleaa graniittia. White Valley -kivi on tyylikäs myös harmaalla saumauksella, ja se sopii hyvin ulkoverhouksiin.
Keskipaksuus: 12-18 mm
White Valley 200 x 50 mm
KATSO KOHDEKUVAT
White Valley on harmonisen tunnelman luova kivi. Kiven pääsävy on vaaleanharmaa, mutta kiviaineksesta löytyy myös tummempia ja vaaleampia kohtia. White Valley antaa neutraalin ja luonnollisen ilmeen tyyliltään hyvinkin erilaisiin tiloihin. White Valley on värisävyltaan hyvin lähellä suomalaista vaaleaa graniittia.
Paksuus: 12-18 mm
White Valley 200 x 100 mm
KATSO KOHDEKUVAT
White Valley on harmonista tunnelmaa huokuva kvartsikivi. Sen pääsävy on vaaleanharmaa, mutta kiviaineksesta löytyy myös tummempia ja vaaleampia kohtia. White Valley antaa neutraalin ja luonnollisen ilmeen tyyliltään hyvinkin erilaisiin tiloihin. White Valley on värisävyltään hyvin lähellä suomalaista vaaleaa graniittia.
Keskipaksuus: 12-18 mm
White Valley 300 x 150 mm
KATSO KOHDEKUVAT
Harmaassa Dark Valley -kivessä on hopeisia hippuja, jotka tekevät tästä kvartsikivestä ainutlaatuisen. Hopeiset kohdat sädehtivät upeasti valon osuessa niihin. Harmaa on luonnollista ratkaisua haluavan valinta ja hopeiset hiput antavat kivelle viimeisen silauksen.
Keskipaksuus: 20-40 mm
Dark Valley 35 x 100-200 mm
KATSO KOHDEKUVAT
Harmaassa Dark Valley -kvartsikivessä on hopeisia hippuja, jotka tekevät kivestä ainutlaatuisen. Harmaa on hyvä valinta, jos haluat luonnollisen ilmeen, ja hopeiset kohdat sädehtivät upeasti valon osuessa niihin.
Keskipaksuus: 12-20 mm
Dark Valley 200 x 100 mm
KATSO KOHDEKUVAT
Mountain Rock on tummanharmaa liuskekivi, jonka pinta on käsin lohkottu. Kiven pinta on elävä ja moniulotteinen, ja tummanharmaa väri tasoittaa tunnelmaa. Tummaharmaa on aina varma valinta.
Paino: 35 kg/m2
Kappalemäärä/m2 : 12,5 / Keskipaksuus: 12-18 mm
Mountain Rock 300 x 150 mm
KATSO KOHDEKUVAT
Mountain Collection -kivillä seinäverhous rakentuu irtokivistä, jolloin seinälle saadaan arvokas ja moni-ilmeinen ulkomuoto. Mountain Collection -liuskekivistä löytyy myös toinen värivaihtoehto, kiviainekseltaan harmaa Grey Mountain. Näillä kivillä saat vuorenvarmasti taloosi kestävän ja pysyvyyttä luovan tunnelman.
Keskipaksuus: 1.5 - 3.5 cm / Pituus: 10 - 45 cm / Korkeus: 10 - 25 cm
Kulmapaloja saatavilla.
Black Mountain
KATSO KOHDEKUVAT
Mountain Collection -sarjan Grey Mountain -liuskekivillä toteutettu seinäverhous rakentuu irtokivistä, jolloin seinälle saadaan arvokas ja moni-ilmeinen ulkomuoto. Mountain Collection kivistä löytyy myös toinen värivaihtoehto, sekä tummanharmaa, lähes musta Black Mountain. Näillä kivillä saat vuorenvarmasti taloosi kestävän ja pysyvyyttä luovan tunnelman.
Keskipaksuus: 1.5 - 3.5 cm / Pituus: 10 - 45 cm / Korkeus: 10 - 25 cm
Kulmapaloja saatavilla.
Grey Mountain
KATSO KOHDEKUVAT
Castle Rock on luonteikas liuskekivi, joka tuo tilaan tai ulkoverhoukseen linnamaisen ilmeen. Väriltään syvänharmaat kivet ovat valmiiksi verkkoon kiinnitettyjä, mikä helpottaa kivien asentamista. Kivet ovat keskenään erikokoisia, jolloin kokonaisuudesta tulee moni-ilmeinen ja tyylitelty.
Koko: 530 x 450 mm
Keskipaksuus: 25 mm
Castle Rock Black
KATSO KOHDEKUVAT
Castle Rock Rustic on liuskekivi, jonka punertavanharmaa sävy tuo verhoiltuun pintaan rustiikkisen tunnelman. Kivet ovat valmiiksi verkkoon kiinnitettyjä, mikä helpottaa kivien asentamista. Kivet ovat keskenään erikokoisia, jolloin kokonaisuudesta tulee moni-ilmeinen ja tyylitelty.
Koko: 530 x 450 mm
Keskipaksuus: 25 mm
Castle Rock Rustic
KATSO KOHDEKUVAT
Black Italia on tyylikäs marmorikivi, jonka kiviaines on lähes mustaa. Black Italia -kivet sopivat seinäpintojen lisäksi myös lattioihin, ja se on osoittautunut erityisen suosituksi esimerkiksi pesutilojen ja kylpyhuoneiden lattiaverhouksissa. Koska kivet ovat aitoa luonnonkiveä, voidaan Black Italia -kiviä käyttää myös muissa kestävyyttä vaativissa oloissa kuten tulisijoissa tai ulkotiloissa.
Koko: halk. 60-120 mm
Keskipaksuus: 20 mm
Black Italia
KATSO KOHDEKUVAT
White Italia on tyylikäs marmorikivi, jonka kiviaines on lähes valkoista. Vaalean värinsä ansiosta se antaa tilaan kuin tilaan raikkaan ilmeen. White Italia -kivet sopivat seinäpintojen lisäksi myös lattioihin. Kivet ovat aitoa luonnonkiveä, ja niitä voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa, tulisijoissa tai ulkotiloissa.
Koko: halk. 60-120 mm
Keskipaksuus: 20 mm
White Italia
KATSO KOHDEKUVAT
Mountain Lion on pintakuvioinniltaan elävä ja monimuotoinen kvartsikivi. Pinta vaihtelee jokaisen kiven kohdalla, joten jos haluat persoonallisuutta ja yksilöllisyyttä sisustuskiveltäsi, Mountain Lion on sopiva valinta. Kiven väri on sinertävän harmaa, ja kivi sopii monentyyppisiin sisustustyyleihin - klassisesta moderniin.
Koko: 35 x 100-200 mm
Keskipaksuus: 25-35 mm
Mountain Lion
KATSO KOHDEKUVAT
Ambra Serena on tyylikäs ja sulavalinjainen kalkkikivi, ja se luo tilaan rauhoittavaa tunnelmaa. Ambra Serena on saanut innoituksensa luonnon elementeistä - ilmasta, tulesta, vedestä ja maasta. Tämä käsityönä valmistettu kivi luo arvokasta tunnelmaa niin moderneihin kuin klassisiinkin sisustuksiin.
Kivien koko: 600x600 mm / Keskipaksuus: 15-20 mm
Kivimallin näytteen tilaaminen on maksullista, 100 eur/kpl toimitettuna.
Ambra Serena
KATSO KOHDEKUVAT
Ambra Black luo tilaan rauhoittavaa tunnelmaa tyylikkäällä ja sulavalinjaisella muotokielellään. Ambra Black on saanut innoituksensa luonnon elementeistä - ilmasta, tulesta, vedestä ja maasta. Tämä käsityönä valmistettu kivi luo arvokasta tunnelmaa niin moderneihin kuin klassisiinkin sisustuksiin.
Kivien koko: 600x600 mm / Keskipaksuus: 15-25 mm
Kivimallin näytteen tilaaminen on maksullista, 100 eur/kpl toimitettuna.
Ambra Black
KATSO KOHDEKUVAT

Sisustuskivet ja verhoilukivet aidosta luonnonkivestä

Polarkiven mallisto koostuu vain aidosta kivestä louhituista verhoilu- ja sisustuskivistä. Useimmat markkinoilla olevat sisustus- ja verhoilukivet ovat teollisesti betonista valmistettuja jäljitelmiä kivestä. Me Polarkivella uskomme luonnolliseen ja ekologiseen materiaaliin, sen turvallisuuteen, pitkäikäisyyteen ja tyylikkyyteen. Siksi kaikki kivemme ovat aitoa kiveä suoraan luonnosta, eikä niissä ole käytetty mitään keinotekoisia materiaaleja.

Polarkiven malliston kivet ovat turvallisia ja taatusti kestäviä. Aito kivi kestää hyvin vaihtelevia olosuhteita: kosteutta, sadetta, auringonpaistetta ja pakkasta. Siksi Polarkiven kiviä voidaan käyttää talon ulkoverhouksissa, sokkeleiden ja kellareiden verhouksissa sekä kodin kaikkien sisätilojen verhouksissa.

Ei formaldehydejä tai muita haitallisia aineita

Yleensä sisustus- ja verhoilukivet on liimattu valmiiksi isompiin levyihin ja liimoissa käytetään poikkeuksetta formaldehydejä tai muita haitallisia aineita. Valmiit kivilevyt päästävät huoneilmaan näitä terveydelle haitallisia kaasuja. Polarkiven malliston kivissä ei käytetä tämän vuoksi valmiita levyjä, vaan jokainen kivi on irrallaan ja seinä rakennetaan paikan päällä. Irrallisista kivistä rakennetussa seinässä on myös toinen suuri etu eli seinästä tulee luonnollisen näköinen, sillä valmiiden levyjen reunat eivät näy. Irrallisista kivistä rakennettu seinä on ehyt, tyylikäs kokonaisuus.

Sisustuskivet suoraan luonnosta

Malliston kivien värimaailma kuvastaa luontoa parhaimmillaan. Kivistä löytyy niin mustan, harmaan, valkoisen kuin beigenkin sävyisiä vaihtoehtoja. Eri kiviä on myös mahdollista yhdistellä keskenään ja luoda näin oma persoonallinen kokonaisuutensa.

Aito kivi sopii ja luo arvokkuutta sekä perinteiseen että moderniin arkkitehtuuriin ja sisustukseen. Kivistä löytyy struktuuriltaan erilaisia vaihtoehtoja: pinnaltaan pelkistettyjä ja sileitä tai enemmän kolmiulotteisia, pinnaltaan rouheampia kiviä.

Luonnon materiaalina kivet ovat erilaisia, ja koska kivet on työstetty suurista luonnonkivikappaleista, kivien leveyden ja korkeuden mittatarkkuudet saattavat vaihdella. Kivimallista riippuen kiven paksuudet ovat välillä 5-40 mm.

Markkinoiden laajin luonnonkivimallisto

Polarkivi-malliston kivet ovat kiviainekseltaan liuskekiveä, kvartsikiveä, marmoria tai kalkkikiveä. Mallistomme uusiutuu säännöllisin väliajoin, mutta siellä on myös eräitä ns. kestosuosikkeja, jotka ovat pysyneet asiakkaidemme suosiossa jo useiden vuosien ajan.

Ole hyvä ja tutustu huippulaadukkaisiin sisustus- ja verhoilukiviimme!

Tarjouspyyntö ja tilaaminen

Tarjouspyyntö

Saatuamme pyyntösi, toimitamme tarjouksen Sinulle lähipäivien aikana.

Tilauslomake

Voit tehdä kivitilauksen täyttämällä lomakkeen tai soittamalla asiakaspalveluumme, puh. 0201-758 440.

Yhteystiedot

Polarkivi
Polar Design Oy
Sami Vahlfors
Suuripääntie 29, 34800 Virrat
0201 758 440

Verhoilukivet suoraan maahantuojalta, toimitus kotiovellesi 5-6 arkipäivän kuluessa.

Sisustuskivet ja verhoilukivet aidosta luonnonkivestä